Stel je eigen verbouwing samen

Mooi Mijn Huis neemt bestaande woningen als startpunt en geeft je alle vrijheid om keuzes te maken in wat je wilt laten verbouwen en welke stijl je kiest.

Volledig verbouwd en betaalbaar

De woningen die Mooi Mijn Huis aanbiedt, missen net die nieuwe keuken of die extra ruimte door een uitbouw. Andere woningen vragen juist om een grootschalige renovatie. Voordeel hiervan is dat er in beide gevallen in de financiering ruimte is voor een verbouwing. En omdat we pas gaan verbouwen nadat jij als koper bekend bent, kun jij aangeven wat er bij je past. De ingrepen op de menukaart per huis zijn gebaseerd op een inspectie van de woning door een architect.
Iedere ingreep uit de menukaart is daardoor effectief. Aan jou de keuze welke ingrepen je wilt laten uitvoeren. Voor keuken, badkamer, vloeren en verfwerk maak jij daarnaast keuzes over welke stijl bij je past. De kosten per ingreep zijn inzichtelijk gemaakt, zodat je kunt kiezen waar je jouw budget aan wilt besteden. Om het je makkelijk te maken geven we per huis onze Woonklaar-prijs. Na de Woonklaar-verbouwing kun je direct verhuizen, zonder dubbele lasten.

Korting op de verbouwing

Bij een verbouwing krijgt je via Mooi Mijn Huis bij ieder huis een korting op de koopsom. Deze korting komt overeen met de kosten voor onderzoek, ontwerp en berekeningen die
nodig zijn voor de verbouwing. De verkoper maakt deze kosten om de woning voor de koper aantrekkelijk te maken en geeft je deze dus cadeau.

Hoogwaardige keuken inclusief

Mooi Mijn Huis gaat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bruynzeel doet dat ook en biedt een ruime keuze aan stijlen en design in keukens. In onze menukaart bieden we een Bruynzeel keuken met apparatuur aan die past binnen
de beschikbare fysieke ruimte. Inclusief keuze uit een groot aantal stijlen. In een persoonlijk gesprek helpen professionals van Bruynzeel je om jouw persoonlijke keuken samen te stellen.

AANBOD VOOR IEDEREEN

Mooi Mijn Huis verkoopt huizen van particulieren en van corporaties. Voor jou als koper maakt dit geen verschil. Je hoeft geen huurder te zijn om in aanmerking te komen voor de koop van deze corporatiewoningen.
Mooi Mijn Huis is continue op zoek naar plekken waar potentiele kopers willen wonen. Laat ons weten waar jij zoekt, dan weet jij als eerste waar huizen beschikbaar komen. Ik zoek een huis